تبلیغات
پایگاه تخصصی مشاوره در زمینه مالکیت فکری، معنوی و صنعتی (ثبت اختراع و ...) - پاسخ به سوال بازدید کننده گرامی جناب آقای یوسفی
 
پایگاه تخصصی مشاوره در زمینه مالکیت فکری، معنوی و صنعتی (ثبت اختراع و ...)
مشاوره در مورد امور مالکیت فکری، معنوی و صنعتی ، ثبت اختراع
درباره وبلاگ


اینجانب علیرضا صفار، مسئول واحد ثبت اختراع و مالکیت فکری مرکز تحقیقات کارآفرین (تک) دانشکده فنی و مهندسی مشهد هستم.
وبلاگ taksabt.blogfa.com نیز با این وبلاگ در یک راستا و توسط یک شخص اداره و مدیریت می شود.
از جمله سوابق کاری بنده در این حوزه میتوان به: انجام و ثبت بیش از 300 پرونده ثبت اختراع، ارایه مشاوره تخصصی به 3500 مخترع و علاقه مند به این حوزه اشاره کرد.

مدیر وبلاگ : علیرضا صفار
نویسندگان
نظرسنجی
به نظر شما تا چه حد اینترنتی شدن فرآیند اختراع، به مخترعین کمک کرده است؟








سوال:

سلام، آیا میتوان در زمینه تولید موادغذایی نیز ایده ای را ثبت کرد؟ اگرچه نمونه ای در خارج از کشور وجود دارد. ولی بر اساس تحقیقات ، کل پروسه توسط تیم ما طرح بندی و ماشین آلات آن ساخته شده و به تولید رسیده ایم.


پاسخ سوال در ادامه مطلب قابل مشاهده می باشد.

 

پاسخ:

با سلام طبق تعریف اختراع در قوانین و مقررات ، اختراع به فرآورده یا فرآیندی گفته می شود که 1. در سطح دنیا جدید بوده 2. مشکلی را از صنعت حل نماید 3. قابلیت ساخت را داشته و قوانین فیزیک و شیمی جاری همخوانی داشته باشد. در صورتی که 3 شرط بالا را دارا می باشد اختراع محسوب می شود. با توجه به اظهار شما مبنی بر اینکه نمونه خارجی وجود دارد بنابراین قانون اول اختراعات (جدید بودن در سطح دنیا) نقض شده و قابلیت ثبت به عنوان اختراع را ندارد. همچنین بومی سازی نیز به همین علت اختراع محسوب نمی شود.


با آرزوی موفقیت و پیروزی برای شما فرهیخته گرامی





نوع مطلب : مشاوره تخصصی، 
برچسب ها : ثبت اختراع، مشاوره ثبت اختراع، شرایط ثبت اختراع، مالکیت فکری، قوانین اختراع،
لینک های مرتبط :
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.


آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :